פורום דיאטהבפורום דיאטה של אתר eDiet תוכלו לשאול שאלות בנוגע לדיאטות, סוגי דיאטות, שינוי התזונה ואורח חיים בריא, ותענו על ידי מיטב המומחים בתחום.

הדיאטה של המדינה
|
31/08/2010 12:31:00 נציג סופר-פארם |
שלום לכולם,
סדרת הריאליטי החדשה של DIET FOR LIFE -"הדיאטה של המדינה" בהנחיית ג. יפית, עלתה היום לאוויר במתחם הלייף סטייל באתר נענע 10. במסגרת התוכנית, נלווה במשך חודשיים 11 גברים ונשים בהתמודדות שלהם עם דיאטה והרצון להשיל ממשקלם 5-15 ק"ג עודפים. את המתמודדים ילווה צוות מומחים הכולל את ד"ר בני ארד, מעצב האופנה ששון קדם ומדריכי כושר של רשת go active. המתמודד שיצליח להוריד הכי הרבה ממשקלו במשך ויעשה את השינוי המהותי ביותר באורח חייו, יזכה בזוג כרטיסי טיסה לפריז ו-300 מאות יורו לבזבוזים. אתם מוזמנים לבקר במתחם התוכנית ולהזמין את גולשיכם לעקוב אחר המתמודדים וללמוד כיצד ניתן לשמור על אורח חיים בריא ולשמור על הגזרה - http://lifestyle.nana10.co.il/Category/?CategoryID=400816
בברכה, נציג סופר-פארם

"הדיאטה של המדינה"
 [ הוסף הודעה ] [ שלח מייל ]
|
הרזיה מוזרה
|
27/08/2010 21:31:00 דודי |
שלום, בשנה האחרונה הרזתי ב 35 ק"ג(ובסך הכל 52 ק"ג בשנתיים) על ידי עבודה קשה בעבודה תזונה נכונה ומכון כושר. הבעיה שרזיתי המון ויש לי הרגשה שנישאר לי שומן נקודתי רק בבטן ובכל שאר הגוף כמעט ואין בכלל כלום יוצא ככה שאני רזה עים בטן שומנית(לא גדולה)ולא פרופורצאונאלית ביחס לגוף . מה עושים עים זה האים יש דרך להיפטר מהבטן ?

|
גלולות נגד הריון
|
26/08/2010 13:38:00 מאי |
מגיל 10 הייתי שמנמנה ואז עשיתי קצת דיאטה וירדתי הכל בלי בעיה אולי היה קשה קצת אבל עכשיו אני יכולה ללבוש כל מה שאני רוצה אני בת 15 עכשיו ורוצה לקחת גלולות אבל לא להשמין חזרה. חברה שלי אמרה שיש גלולות שלא משמינות כמו פמינט עם מינון נמוך מה דעתך?

[ הוסף הודעה ]
|
עזרה חשובה- מחקר בנושא דיאטה בגיל ההתבגרות
|
19/08/2010 16:05:00 עדי |
הי, שמי עדי, ואני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה באוניברסיטת בן גוריון. במסגרת התואר אני עורכת מחקר בנושא דיאטה בגיל ההתבגרות. אני זקוקה לעזרתך: במידה ואת/ה בן/בת 20-30, ועשית דיאטה בגיל ההתבגרות (גילאי 14-20) אשמח ואודה אם תוכל/י למלא את השאלון בלינק המצורף: http://survey.bgu.co.il/Default.aspx?s_show=20&source=facebook
וכמובן להעביר לחברים רלוונטיים! כל שאלון עוזר!!
מבין העונים על השאלון תוגרל ארוחת בוקר זוגית בארומה! על כן, המילוי בעילום שם, אבל יש צורך להשאיר כתובת מייל או מס' פלאפון, על מנת שאוכל ליצור קשר עם הזוכה. במידה והתוצאות יהיו מובהקות, המחקר עתיד להתפרסם.
תודה רבה, עדי

|
בעיית השמנה חמורה
|
03/08/2010 14:21:00 שולמית |
שלום לכולם, אני ממש חייבת עזרה. אני בת 34 גובה 165 ושוקלת בערך 85 קילו. ואני ממש לא מרוצה עם זה. עם השנים המשקל שלי עלה ללא כל אפשרות איכותית באמת ליריד במשקל שכן ניסיתי כל כך הרבה דיאטות בחיים שלי אבל שום דיאטה לא עזרה!!! אני ממש מתוסכלת מזה! מה לא עשיתי, ניסיתי דיאטות כסאח למיניהם, דיאטת חסה, דיאטת כרוב, אפילו נרשמתי לקבוצות הרזיה והכי נמוך שהצלחתי לרדת זה ל79 קילו - מה גם שהעליתי את זה בחזרה בתוך חודשיים. אני מנסה למנוע את ההשמנה בכל מחיר אבל ממש מכורה למתוקים (אני חושבת שאולי אני צריכה גמילה, אם יש דבר כזה בכלל?!). האם מישהו בפורום יכול להכווין אותי לתוכנית הרזיה כלשהי המשלבת בריאות ותזונה נכונה? אני לא מעוניינת בעוד דיאטת כסאח ללא תועלת או כל מיני חומרים בצורת כדורים המבטיחים הרים וגבעות - הייתי שם זה לא עזר. אשמח לקבל גם המלצה על דיאטנית כלשהי שיכולה ללוות אותי בדרך להרזיה נכונה ואפילו גמילה פסיכולוגית ממתוקים. נואשת...
שולמית

[ הוסף הודעה ]
|
רעב לפני השינה
|
04/06/2010 08:28:00 סטס |
במהלך היום אין לי בעיה לשמור על תזונה נכונה אני אועל המון ירקות כמו כרוב וגזר (סלט) אוכל מעט פחממות ושומנים וכשאני מרגיש רעב אני יכול לשתות ליטר מים (אני בחור ענק) לאכול תפוח ועובר לי לשעה שעתיים עכשיו הבעיה מתחילה בשעה 10 בערב כשהגוף שלי נכנס למין התקף רעב ואני לא יכול להירדם בלי לדפוק ארוחה מלאה בפחממות קרה ששכבתי עד 2 בלילה עם עניים פתוחות מנסה לשכוח מהרעב פו המים לא עוזרים ולא פירות ולא ירקות... אני אוכל ארוחת ערב סבירה של בערך 800 קלוריות ו 60 גרם פחממות ב 7 בערב שכעיקרון צריך היה לכסות את תחושב הרעב אבל זה פשוט לא עוזר... יום למחורת אני לא רעב עד שעה 3 בצהוריים בגלל מה שאכלתי בלילה מישהו יכול לייעץ לי מה אני יכול לעשות?

|
פעילות גופנית
|
08/06/2010 21:35:00 sivov27 |
לדעתי, פעילות גופנית תגרום לך לתחושת עייפות,
ככה לפחות תוכל לישון במקום סתם לשכב במיטה.
 [ הוסף הודעה ] |
גם לימודים
|
08/06/2010 21:37:00 sivov27 |
גם לימודים יכולים לעזור, לראות סרטים מצחיקים.
הכרויות
 [ הוסף הודעה ] |
מזון ורזון ועוד ...
|
17/05/2010 23:22:00 מיקי |
מרגישה שמערכת היחסים שלך עם גופך ועם האוכל בסכסוך מתמיד?
אני מזמינה אותך ללמוד את עצמך מחדש בדרך של גישור ושלום בסדנא של שלושה ימים (2 לילות) ב "גלילא – חדר משלך, חופשות לנשים בלבד" . הסדנאות בהנחייתי נערכות במתכונת של מעגל נשים. ובין לבין תוכלי להירגע בג'קוזי, לטייל בחורש שמסביב, להתעמל איתנו בבוקר, לרקוד לפני קבלת שבת ועוד ועוד.
תכנית האירוח "מזון לנפש" תתקיים בגלילא – חדר משלך, בין ה 10-12 ליוני החל מיום חמישי ב 11 בבוקר עד מוצ"ש ב 7 בערב. לפרטים נא בקרי ב www.galeela.co.il

[ הוסף הודעה ]
|
|
|

|